lejmusiktildinfest.dk

Klik her og få et specieltilbud der passer til netop DIG og DIN fest.

Konfirmation

Kategori: Konfirmation

En konfirmation huskes i mange år. Giv konfirmanden en fantastisk oplevelse med det rette lyd- og lysanlæg.

I dag er der ofte mange kammerater og unge mennesker med til en konfirmation. Der bliver ofte danset og rigtig festet igennem, hvis der er et Musikanlæg der kan spille op til dans.

Med et lysshow og et Musikanlæg, bliver det den fest der bliver talt om blandt vennerne.

Lad LejMusikTilDinFest.dk hjælpe med til at I får en uforglemmelig konfirmation og tilhørende konfirmationsfest.

Skal der være taler med billeder eller andre festlige indslag, er en projekter og et lærred altid en god ide, der kan være prikken over i’et for at konfirmandens dag bliver helt perfekt.

En mikrofon gør at alle kan høre talerne og hvis der er nogle der vil synge for, giver det altid et ekstra stort smil hos konfirmanden.

Konfirmationen:
Konfirmation er en kirkelig handling, hvor konfirmandens overgang til voksenalderen bekræftes i dåben. I Danmark blev konfirmationen indført i 1736.

 

Planlægning:

Planlæg konfirmationen i god tid. Hos LejMusikTilDinFest.dk kan du bestille, ind til dagen før festen, men det er ikke sikkert at vi har ledigt udstyr. Hvis du bestiller i god tid vil vi tilstræbe at fremskaffe det udstyr ud ønsker også selv om det betyder vi skal foretage nyanskaffelser. For at dette kan fungerer, kræves det dog at du bestiller i god tid.

 

Opstilling af anlæg:

Det er ofte hektisk nå man skal holde fest. Lad LejMusikTilDinFest.dk stå for opsætning og nedtagning af Musik- og lysanlæg. Vi leverer, opsætter og afhenter efter aftale.