lejmusiktildinfest.dk

Klik her og få et specieltilbud der passer til netop DIG og DIN fest.

Festpakker

Kategori: Festpakker

Festpakker med Højtalere, Musikanlæg og festligt Lys med mere.

LejMusikTilDinFest.dk har masser festpakker. Pakker, hvor vi har samlet musikanlæg og lysshow i en pakke.

Der findes også pakker, hvor der er Røgmaskine, Laser, Projektor og andre spændende ting.

Hvis du ikke finder en pakke der passer dig, er du velkommen til at kontakte os med dine ønsker, så laver vi et specieltilbud, der passer til netop din fest.

Vores mest populære Festpakker er “Den festlige pakke” og “Den Store Dansepakke”.

Den festlige pakke

Denne Festpakke indeholder:

  • Et  Musikanlæg der er velegnet til fester med op til 60 gæster – Det er superlet at sætte op, og du styrer festen via din mobiltelefon, computer eller lignende. Anlægget består af en 18″ Subwoofer med indbygget forstærkere og to Full range Top’s.
  • Lysshowet er en Partybar med Strob og UV – Spektakulære LED-lyseffekter. Lysshowet har fjernbetjente og kan styres via musikken eller forprogrammerede shows.
Den Store Dansepakke

Denne Festpakke indeholder:

  • Musikanlæg for hele kroppen – Med 2 stk. 18” subwoofers mærkes musikken i HELE kroppen så dine gæster drives ud på dansegulvet.
  • Musikanlægget har ud over de to subwoofers to stk. fuldrange top-højtalere. Til sammen har anlægget 7.200 Watt max, så det kan spile selv store festlokaler op.
  • Pakken indeholder desuden en Partybar med Strob og UV og 2 stk. Hybrid Beamers. Lysshowet kan styres af musikken eller via forprogrammerede shows.

Vi har også Festpakker der er designet til specifikke begivenheder, eksempelvis Konfirmation, Bryllup, Firmafest, havefest eller Studenterfester.

 

#Lydanlæg #Musikanlæg #Lysshow #Højtaler