lejmusiktildinfest.dk

Klik her og få et specieltilbud der passer til netop DIG og DIN fest.

Højtalere

Kategori: Højtalere

Højtalere til enhver fest og andre festlige begivenheder. Højtalerne kan lejes enkeltvis, som Musikanlæg eller anlæg til taler.

De fleste højtalere er aktive. Det vil sige at der er indbygget forstærker. Ofte er forstærkeren inkluderet mediaplayer med Bluetooth. Det gør det utroligt nemt at stille op og betjene vores højtalere.

#Højtaler #Bluetoothhøjtaler #Aktiv Højtaler

Fuld-Rage-højttaler

En Fuld-Rage-højttaler er en højtaler der en designet til at afspille alle frekvenser i det hørbare frekvensområde.

Subwoofer

En Subwoofer er en højttaler designet til at afspille de lave frekvenser – de dybe Bas-lyde, ofte fra 20 Hz og op til 80-120Hz.

En subwoofer kan ikke anvendes til musik og tale uden en Højttaler der afspille de frekvenser, som Subwooferen ikke kan afspille, i den ønskede kvalitet. En sådanne højttaler placerer man i mange tilfælde over Subwooferen. Da den ofte placeret over Subwooferen og da den afspiller lyde over subwooferens frekvensområde, kaldes denne højttaler for en Top-højttaler.

En top-Højttaler er ofte en fuldrange Højttaler. Bruges den sammen med en Subwoofer anvenders der typisk delefiltre til at distribuere frekvenserne til de komponenter, der er bedst egnede til at afspille disse.

Til taler og sang er en eller to Top-højttalere ofte tilstrækkeligt. Sang og tale inkluderer ikke de dybe frekvenser og det giver derfor ingen effekt at tilføje en Subwoofer.

Tals, Sang eller Musik

Skal Højttaleren anvendes til Musik kommer en Subwoofer til sin fulde ret. Subwooferen ”aflaster” top-højttaleren, så denne har masser af kræfter til at afspille de høje lyde og Subwooferen i sig selv er ofte en kraftig højttaler, der har masser af Power til de dybe frekvenser. Et anlæg med Subwoofer og top-Højtalere er således den bedste løsning, hvis du vil have et anlæg der kan spille højt med god festlig lyd.

En Subwoofer med 15” giver et godt ”spark” i brystet. En Subwoofer med en 18” bas kan mærkes i hele kroppen. Når gæsterne kan mærke musikken, er det svært for dem ikke at deltage i festen på dansegulvet.